Luvat -lomake tulee täyttää Wilmassa

Wilman Luvat -lomake täytettävä mahdollisimman pian.

Wilmasta löytyvä Luvat -lomake tulee täyttää mahdollisimman pian, jotta kaikkien oppilaiden ja opiskelijoiden tiedot ovat ajan tasalla. Huomioikaa myös, että jos muutatte lomakkeen tietoja kesken lukuvuoden, tästä olisi hyvä laittaa viestiä myös luokanopettajalle/luokanvalvojalle tai ilmoittaa vaihtoehtoisesti kansliaan. 

Luvat-lomaketta ei valitettavasti voi täyttää puhelinsovelluksen kautta. Lomake löytyy ainoastaan kirjautumalla selaimen kautta (siis käytännössä tietokoneella) Wilmaan. Lomake löytyy kirjautumisen jälkeen sinisestä yläpalkista Lomakkeet-kohdasta. Mikäli Lomakkeet-kohtaa ei yläpalkissa valmiiksi näy, klikkaa palkissa olevaa kolmea pistettä, niin pääset valitsemaan Lomakkeet sitä kautta. Muistakaa myös, että Luvat-lomake tulee täyttää jokaiselle lapselle erikseen.

Jos haluatte lastenne kasvokuvat, siis koulukuvauksen yhteydessä otetut yksityiskuvat, profiilikuviksi Wilman puhelinsovellukseen, laittakaa täppä Kuvan lisääminen Wilman profiilikuvaksi-kohtaan. Kasvokuvat tallennetaan järjestelmään koukuvauksen jälkeen kun kuvat on saatu toimitettua koululle.